Free cookie consent management tool by TermsFeed

Over ons

Hoogste kwaliteit Lactoferrine

De webshop www.lactoferrine.nl is eigendom van NEO Supplements te Heilo. Alle activiteiten worden uitgevoerd binnen een kwaliteitssysteem dat voldoet aan alle relevante eisen.

Grondstoffen uit Nieuw Zeeland

Lactoferrine 400 mg bevat hoogwaardige grondstoffen vanuit de melkproductie van gras gevoerde koeien in Nieuw Zeeland. De gebeurt binnen een strikt verificatieproces.  De koeien zijn minstens 95% gras gevoerd en hebben 365 dagen per jaar toegang hebben tot weiden.

Melk van gras gevoerde koeien is van hoge kwaliteit en bevat meer onverzadigde vetzuren, minder verzadigde vetzuren en een hogere concentratie van geconjugeerd linolzuur (CLA), dat gunstige effecten heeft op de menselijke gezondheid.

Laboratoria in Nederland.

Iedere batch wordt ook in Nederland door een het gecertificeerd Laboratorium Medisan te Heerenveel getest op kwaliteit en zuiverheid.

Pouches voldoen aan eisen.

De materiaal van de Pouches voldoet ook aan alle eisen. De opslag en de verzending gebeurt volgens vaste protocollen.

NEO Supplements

NEO Supplements bewaakt het gehele proces van A  tot Z. Ook iedere bestelling wordt volgens een strak protocol geleverd. Vragen van klanten worden direct beantwoord, omdat er maar 1 resultaat kan zijn: tevreden klanten over het topproduct Lactoferrine 400 en onze werkwijze in ieder opzicht.

Informatie

NEO Supplements
Kennemerstraatweg 464. Unit 1.03
1851 NG Heiloo
www.lactoferrine.nl/contact

lactoferrine achtergrond